• Concert

Public Service Broadcasting

OZ

  • Prijs:
  • € 25,30
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Conceptuele popproggers Public Service Broadcasting leert ons, zoals ze zelf zeggen, al meer dan tien jaar lessen uit het verleden via de muziek van de toekomst. Met samples van oude publiekinformatiefilms en andere propaganda vat J. Willgoose, Esq. zijn forensisch historisch onderzoek samen in uitdagende storytelling en experimentele krautrock.

Op het laatste nieuwe album 'Bright Magic' maken de bekende gitaarmuziek en Engelse taal plaats voor door Berlijn geïnspireerde indietronica en Duitstalige teksten. Het verschilt van hun vorige albums: minder lineair en verhalend, maar een impressionistisch portret van een stad vanaf de basis. Uiteraard vormgegeven door het altijd nauwkeurige onderzoekswerk van Willgoose