• Concert

RADAR: HOOFS / BOWL

UP

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 10,35
  • Gratis voor jaarleden

19:30 Doors 20:00 BOWL 21:15 HOOFS

Bij Melkweg RADAR ontdek je de nieuwste Nederlandse acts van het moment, live vanuit de UP! Met deze editie duiken we de ruige hoek in met HOOFS en Bowl!

HOOFS

Muziek die dwars door je trommelvliezen trapt. De bandnaam HOOFS kan niet toepasselijker zijn. Balancerend op de randen van post-punk, punk en noise knalt deze band door je speakers en van het podium. Als Never Mind The Hype-talent hebben ze de Popronde onveilig gemaakt met liveoptredens die je bij de strot grijpen.  Over hun liveoptreden zegt 3voor12 “De agressie spat van het podium, dit is duidelijk geen band voor watjes”. En zo is het. En met songs op zak “die voelen als een pak slaag” weet je wat je te doen staat. Ga dat zien.

BOWL

De vijfkoppige band BOWL brengt een frisse sfeer die het postpunkgenre maar al te graag wil verwelkomen. Met atonale, desoriënterende gitaarriffs, kritische teksten en een strakke ritmesectie. Met hun nummers behandelen ze thema’s als moderne masculiniteit en bevragen ze bijvoorbeeld hedendaagse religieuze kwesties. Om het gesprek over dit soort onderwerpen op gang te brengen, maar daarnaast ook zeker van belang: ‘We willen dat het moshbaar en dansbaar is.’