• Concert

RADAR - JOLENE

NO SLEEP MNGMNT

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 10,35
  • €5,75 CJP
  • Gratis voor jaarleden

CJP-leden kopen nu online hun ticket na inloggen op CJP.nl

19:30 zaal open 20:00 yoanne 21:00 Noa Lauryn 22:00 JOLENE

JOLENE is een Nederlandse electro indie-pop zangeres en songwriter die meteen je aandacht trekt met haar catchy liedjes en zuivere stem. Samen met haar band vertaalt JOLENE haar in de slaapkamer geboren muziek naar de subtiel wereldwijd klinkende producties die ze nu zijn, geïnspireerd door artiesten als Tate McRae, Rhys en Dylan.

In 2020 bracht ze haar eerste singles uit die gelijk goed werden ontvangen door haar luisteraars en critici. Zo werden haar producties beschreven als “een unieke kijk op pop met briljant gezongen melodieën”. Met releases als 'Wherever I Am', 'Get To Know Me' en 'Back To High School' zette ze een basis voor haar aankomende EP. Door gebruik te maken van eigen gebeurtenissen vertelt ze het verhaal waar hopelijk meerderen zich in terug kunnen vinden. Met de nog steeds catchy popnummers, maar ook aangrijpende ballads, hoopt ze muziek te creëren waar mensen op hun eigen manier kracht en inspiratie uit kunnen halen.

Aankomend jaar staat er een hoop op de planning, van optredens in Nederland tot schrijven in Stockholm, waar je sowieso kunt verwachten dat haar meest persoonlijke nummers het daglicht gaan zien.

Op 18 november check je JOLENE op Melkweg RADAR, met ook Noa Laryn en yoanne op de line-up deze avond.