• Concert

Rainbow Kitten Surprise

Support: MOY

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 17,25
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief! Dit is het programma dat oorspronkelijk gepland stond op 12 november 2022, en daarna om gezondheidsredenen door de band verplaatst is naar 25 maart 2023. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail over wat te doen bij verhindering.

19:30 Doors 20:00 MOY 21:00 Rainbow Kitten Surprise

Rainbow Kitten Surprise zijn vijf bandleden uit de Bergen van Boone, North Carolina. Het kwintet weet met hun harmonieën , dynamische instrumentalen en retrospectieve teksten genres te overstijgen. De band is een ware kameleon in de popmuziek, door elementen uit de klassieke folk, hip-hop en rock te combineren tot hun eigen unieke, eclectische geluid.

In 2018 speelde band al in een uitverkochte Upstairs en sindsdien gaat de band harder dan ooit. Met miljarden streams wereldwijd is de band ook opgemerkt door media als Billboard, Vice en NPR, wie de band omschrijven als: “…a mix of jam and indie and whatever else you can throw into the soup…very earnest, beautiful, political, loving rock n’ roll."