Concert

Royal Republic

Support: Ten Times A Million / Ko Ko Mo

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 28,75
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit is het verplaatste programma van 28 oktober 2021. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen.

19:00 Zaal Open 19:30 Ko Ko Mo 20:30 Ten Times A Million 21:30 Royal Republic

Met Adam Grahn als frontman geeft de Zweedse rockband Royal Republic een moderne twist aan vuige rock 'n roll. Deze getrainde Zweedse muzikanten met een killer instinct voor fantastische hooks gooien vol onuitputtelijke energie pop, garage rock, heavy metal, americana, hiphop en zo ongeveer alles daartussenin in de mix. Het ene moment waan je je nog in een dikke disco show en het volgende moment scheuren ze je het vel van je gezicht af met een dikke thrash attack!

Als je toe bent aan een 'met je ballen-tegen-de-muur avond' strak van techniek en vooral met heel veel scheurplezier, trek dan je dansschoenen uit de kast en kom maandag 21 november ook naar Melkweg! 

Support wordt op deze avond verzorgd door de alternatieve rockband Ten Times A Million! De band uit Nederland maakt stadion waardige rockanthems, zoals Arctic Monkeys, Queens Of The Stone Age en Nothing But Thieves. Daarnaast komt ook het duo Ko Ko Mo mee. Deze Franse band speelt een mix van hardrock, electro en pop.