• Concert

Sachee, NEWT & Send me Flowers

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 10,35
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:00 zaal open 19:30 aanvang

Op 28 juni organiseren de masterstudenten van CvA Pop een muzikale avond, met Sachee, NEWT en Send Me Flowers!

Sachee
Sachee is niet zomaar een band. Sachee is een ervaring - negen unieke artiesten die samen een rauwe maar perfect gecoördineerde ambiance neerzetten. Sachee brengt de vibes en Sachee is het feest. Een mix van creatieve genialiteit, het doorbreken van normen en het breken van verwachtingen, Sachee vangt oren en opent ogen. Deze briljante geesten zijn volkomen uniek en brengen uitstekende vibes!

NEWT
NEWT is het nieuwe project van schrijver, zanger en multi-instrumentalist Bob Hoving. Laat je meeslepen door energieke beats met invloeden uit indie, hiphop en experimentele pop. Zijn liedjes gaan over zelfontdekking en observaties vanuit het perspectief van NEWT.

Send Me Flowers
Eigentijdse romantica Iris van Dijk vroeg haar beste vrienden om mee te werken aan een nieuw muzikaal project met veel ruimte voor visuele ontwikkeling, een lang verloren liefde. Laat je deze avond meeslepen door haar authentieke indie-folk liedjes met een plagerig duister kantje die hand in hand gaan met speelse, en zeer eerlijke teksten. Send me flowers! Onthoud deze naam, je zult hem snel weer horen. Voor iedereen die houdt van Kate Bush, Phoebe Bridgers en Aldous Harding.