Sho Madjozi

Sho Madjozi

HF x Melkweg Presents

OZ

Prijs € 20,15*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Sho Madjozi

HF x Melkweg Presents

Sho Madjozi, Aunty Rayzor, Nana Fofie & DefMaa MaaDef

Holland Festival en Melkweg presenteren: Sho Modjozi! Live vanuit de OZ ontvangen we op maandagavond 20 juni de Zuid-Afrikaanse zangeres, rapper, actrice en poëet Sho Madjozi. In haar energieke, ritmische muziek omarmt zij de Tsonga-cultuur uit haar thuisland, met elementen van Gqom en afropop, bijgestaan door haar expressieve smaak voor mode.

Daarnaast hebben we aan Aunty Rayzor op de line-up een rappe toevoeging. Met haar messcherpe beats met invloeden van afrobeat en afrohouse performt deze jonge rapper Engelstalig en in haar moedertaal Yoruba. Als 'Naija Thugress' maakte ze eerder al naam in de Nigeriaanse underground, en nu is ze klaar om haar muziek met Amsterdam te delen. Met een elegantie als Erykah Badu en zo fierce zoals Missy Elliot, absoluut eentje om naar uit te kijken!

Het Senegalese duo Def Maa Maa Def is een spannende muzikale ontmoeting tussen twee sterren uit de Senegalese hip-hop scene: Mama Victory en Defa, die deze avond hun Europese debuut zullen maken. De thema's en melodieën van hun nummers zijn diepgeworteld in de Senegalese cultuur en geschiedenis.

En tot slot laat de Ghanees-Nederlandse Singer-songwriter Nana Fofie zich inspireren door Europese en Afrikaanse invloeden. De afgelopen jaren brak Nana Fofie door met covers en mash-ups, zoals de Afro mashup-hit Mad Over You die al meer dan zes miljoen keer werd bekeken. 

  • 20:00 Zaal open
    20:30 DefMaa Maadef
    21:00 Aunty Rayzor
    21:30 Nana Fofie
    22:00 Sho Madjozi
  • Tweet this

Melkweg tipt