• Concert

Smith & Thell

UP

  • Prijs:
  • € 18,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

20:00 Doors 21:00 Smith & Thell

Het Zweedse folkduo Smith & Thell, bestaande uit singer-songwriter Maria Jane Smith en producer Victor Thell, combineert strakke indiefolk met tedere zang en opzwepende pop. Na een succesvolle start met debuutalbum 'Soulprints' en tours met grootheden als Young The Giant en Fitz and The Tantrums, hebben ze met een Zweedse Grammy op zak bewezen talent. Niet alleen schitteren ze op eigen werk, maar ze schreven ook mee aan tracks van artiesten als Jennifer Lopez en Ava Max. . Als bands als The Lumineers en First Aid Kit jouw dagelijkse afspeellijst domineren, dan mag je deze show niet missen!

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa. Liveurope wordt medegefinancierd door het Creative Europe-programma van de Europese Unie en wordt ondersteund door het Above 55°-programma van het Nordic Culture Fund.