• Concert

Steve Lacy

GIVE YOU THE WORLD TOUR

SUPPORT: FOUSHEÉ

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 29,90 Regular
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Zaal Open 19:30 Fousheé 20:30 Steve Lacy

Gitarist, singer-songwriter en producer Steve Lacy brak op 16-jarige leeftijd door als onderdeel van alternative R&B band The Internet. Na zijn doorbraak bouwde het multitalent in rap tempo een behoorlijk CV op. Zo ging hij op meerdere wereldtournees, liep hij voor Virgil Abloh's eerste Louis Vuitton show, werd Steve’s debuut album ‘Apolllo XXI’ genomineerd voor een Grammy én produceerde hij Kendrick Lamar's ‘Pride’ op slechts zijn iPhone.

Drie jaar na zijn succesvolle solodebuut, kwam zijn tweede full-lenght album ‘Gemini Rights’ uit. Onder andere mede-gemini Kanye West was zeer onder de indruk van het project, en noemde Steve ‘one of the most inspiring people on the planet’. Volgende maand gaat de Give You The World Tour van start, en op 14 december verwelkomen wij Steve in de Max!

Singer-songwriter Fousheé vervaagd moeiteloos genres als alt, folk, rock en R&B.  In 2020 scoorde zij een enorme hit met de track 'Deep End', en daar bleef het niet bij! Ze hielp Steve Lacy met het schrijven van zijn megahit 'Bad Habits, en samen touren zij momenteel de hele wereld over. 14 december zal Fousheé het voorprogramma verzorgen, go check her out!