• Concert

Teddy Swims

Tough Love World Tour

Support: Karl Michael

Q-Factory

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 20,70
  • € 140,79 VIP ticket
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit is het verplaatste programma van 27 februari 2022, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum en locatie geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen. Voor dit concert zijn er VIP-tickets beschikbaar, bestaande uit: Q&A met Teddy Swims, photo opportunity en acoustic performance. De VIP-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

19:00 Zaal open 20:00 Karl Michael 21:00 Teddy Swims

Let op: dit concert vindt plaats in Q-Factory

Teddy Swims komt naar Nederland! De zanger uit Atlanta groeide op als domineeszoon met een krachtige eigen stem. Met zijn artiestennaam "SWIMS" staat voor "Someone Who Isn't Me Sometimes" toont hij zijn grote veelzijdigheid. Zo bestaat zijn rijke sound uit een warme mix van pop, hiphop, rock, gospel tot hard rock. Welk muzikale uitstapje hij ook maakt: met zijn songs hoopt Teddy vooral empathie en een connectie tussen mensen op te roepen. Wij kunnen niet wachten!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.