• Concert

The Pineapple Thief

It Leads to This - European Tour 2024

Support: Randy McStine

MAX

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 34,50
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19.00 Doors 19.30 Randy McStine 20.20 The Pineapple Thief

De progressieve rockband The Pineapple Thief staat al meer dan twintig jaar bekend om hun eigen, unieke progrock sound. Onder leiding van Bruce Soord zijn de Britten continu bezig met de grenzen van het genre oprekken, waarbij ze vaak vergeleken worden met grote namen als Porcupine Tree.

Bekend om hun onvergetelijke live optredens wordt het publiek deze avond door: Bruce Soord (zang, gitaar), Jon Sykes (bas),Steve Kitch (keyboards) en Gavin Harrison (drums) meegenomen op een boeiende reis door hun uitgebreide repertoire.

Support: Randy McStine

Om het publiek goed op te warmen staat Randy McStine in het voorprogramma! We kennen deze singer-songwriter en producer van meerdere projecten. Zo speelde hij in de band Lo-Fi Resistance, was hij onderdeel van het eclectische duo McStine & Minnemann én tourde hij in 2022 met Porcupine Tree. Onlangs kwam hij met een soloalbum, ‘Unintentional’, een eerbetoon aan de rock- en blues muzikanten die hem oorspronkelijk inspireerde.