• Concert

Tori Kelly

Purple Skies Tour

MAX

  • Prijs:
  • € 32,20
  • € 160 TORI KELLY VIP SOUNDCHECK PARTY PACKAGE
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief! *** Voor deze show zijn VIP-tickets verkrijgbaar. Een VIP-ticket bestaat uit: - Toegang tot de show; - Exclusieve pre-show soundcheck party met Tori; - Photo opportunity met Tori voor het podium; - Exclusieve A4 VIP tour print, gesigneerd door Tori. Deze VIP-pakketten worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling of afwikkeling van deze VIP-pakketten.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Tori Kelly komt naar Melkweg! Sinds haar doorbraak in 2010 weet de Californische zangeres miljoenen luisteraars te winnen met haar vocale dynamiek. In projecten als ‘Unbreakable Smile’, ‘Hiding Place’ en ‘Inspired by True Events’ laat Tori haar talent voor intieme songwriting zien, wat haar samenwerkingen met Justin Bieber, Jacob Collier en Jon Batiste landde en de mogelijkheid gaf in de ‘SING’-films te verschijnen.

De tweevoudige Grammy-winnares bracht op 5 april haar nieuwe album ‘TORI.’ uit, waarop ze throwback beats combineert met eerlijk teksten. Het album laat haar brede scala aan muzikale inspiratiebronnen horen, met name haar liefde voor r&b en pop uit het Y2K-tijdperk. Op maandag 2 december staat de zangeres in onze MAX!