• Concert

TWRP

support: Jazz Emu

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 25,30
  • € 92 VIP ticket
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Op initiatief van de artiest worden ook VIP-pakketten aangeboden, bestaande uit: One general admission ticket, VIP early entry, Exclusive “Remix Party” experience, Limited-edition tourposter, Official early entry VIP laminate, Exclusive merchandise bundle (very limited availability). Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling van deze VIP-pakketten en de afhandeling hiervan.

18:30 VIP check in 19:30 Doors 20:00 Jazz Emu 21:10 TWRP

TWRP, oftewel Tupper Ware Remix Party, is een intergalactische funkband die hun luisteraars verovert met hun unieke muzikale stijl en kosmische energie. Met futuristische instrumenten in hun handen, transporteren ze het publiek naar een andere dimensie met hun aanstekelijke beats en buitenaardse melodieën. Met een mix van funk, disco, synthwave en elektronische rock creëert TWRP een geluid dat even opwindend als mysterieus is. Hun nummers zijn doordrenkt met funky baslijnen, hypnotiserende synthesizers en krachtige drums, die de luisteraars laten dansen alsof ze zweven in de ruimte. Hun muziek brengt vreugde, opwinding en een gevoel van oneindige mogelijkheden. Dus laat je meeslepen door hun kosmische ritmes en dans alsof je zweeft tussen de sterren!

Support: Jazz Emu
En dat is nog niet alles, want TWRP brengt deze avond ook Jazz Emu als support mee, bekend van zijn award-winnende comedyfunk!