Overig

Wat is die MO - Management

Locatie: Kazerne Reigersbos

Externe locatie

  • Prijs:
  • gratis

Je kunt je aanmelden door een gratis ticket te reserveren via de knop hierboven. Let op: Dit event vind plaats in Kazerne Reigersbos, Remmerdenplein 100, 1106 AK Amsterdam Zuidoost.

19:00: inloop 19:30 talk 20:15 meet-up 21:00 dj

Ben jij een young creative die het wil maken of zou willen werken in de muziekscene? Wat is die MO is een meet-up met like minded people en professionals uit de scene.

Talk Management  
We gaan je vertellen wat een (tour) manager precies doet en waarom het belangrijk is voor artiesten. Maar wanneer heeft een artiest eigenlijk een manager nodig? En hoe weet je als artiest wat voor soort manager bij jou past? We got you. We gaan bespreken waar je op moet letten bij het vinden van een goede manager. Maar hey, misschien wil je jezelf wel managen als artiest. Dat kan ook! We gaan je tips geven over hoe je een netwerk kan bouwen en jezelf kan managen als een baas.

Line-up: TBA

Meet-up
Tijdens elke editie van Wat is die MO is er ruimte voor meet-ups. We nodigen altijd toffe mensen uit die verbonden zijn aan de muziek en cultuursector, die je even een luisterend oor kunnen bieden of met je mee denken. Dat kan over van alles zijn, over je ambities, dromen of wensen, je muziek/of dus in dit geval die ene dope fissa die je wil organiseren.