Workshop Beats Tikken

  docent: axlblessed

  Externe locatie

  Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

   De workshop is in totaal 6 keer. Je betaald dus €10 per les. Wil je heel graag deelnemen aan deze workshop, maar heb je niet de financiële middelen? Stuur dan een mailtje naar educatie@melkweg.nl met een korte motivatie waarom je mee wilt doen aan deze workshop. Let op: Deze workshops vinden plaats bij Prospect Eleven; Paasheuvelweg, 1101 CT Amsterdam Zuidoost

   Ben jij een young creative die het wil maken of zou willen werken in de muziekscene? Wat is die MO is een meet-up met like minded people en professionals uit de scene. DIt keer presenteren we een workshop Beats Tikken.

   Deze workshop is op 6 donderdagavonden in Prospect Eleven. De workshop ‘beats tikken’ is voor artiesten die weinig kennis en ervaring hebben met het werken in een DAW (digital audio workstation) én beginnende producers die hun beats naar een hoger niveau willen tillen. Leer je eigen tracks produceren en krijg verdiepende kennis over het creatieve productie proces. Hoe gebruik je/kom je aan samples? Wat zijn goede DAW’s om mee aan de slag te gaan? Hoe werk je met een MIDI keyboard of gebruik je je toetsenbord als keyboard? Hoe werk je met plugins/software? BPM, looping, quantizing, volume levels, master output, EQ/Compressor/Reverb.

   Docent: Axlblessed
   Data: 18 mei, 25 mei, 1 juni, 8 juni, 15 juni, 22 juni