Toegankelijkheid | Max

De Max is onze grootste zaal en bevindt zich op de begane grond, direct links na de hoofdingang. Er kunnen in totaal 1500 bezoekers in de zaal. In deze zaal zijn doorgaans geen zitplaatsen aanwezig, tenzij expliciet aangegeven in de omschrijving van het programma wat je bezoekt. Vanwege de diverse niveauverschillen in de vloer, heb je overal goed zicht op het podium.

Aan weerszijden van de zaal en op de balkons hebben we een aantal plekken waar je kunt leunen/zitten. Om op het balkon te komen moet je gebruik maken van de trap. Als je vanwege een beperking een zitplek nodig hebt, dan zetten we graag een stoel voor je neer, indien de drukte van het programma dit toelaat. Als je hier gebruik van wilt maken, dan vragen we je tijdig contact op te nemen via toegankelijkheid@melkweg.nl

Links voorin de zaal is een rolstoelplek. Vanwege drukte en de diverse niveauverschillen in de zaal is deze plek alleen bereikbaar via een van de nooduitgangen. Om deze reden zal een van onze medewerkers je naar je plek begeleiden. Er is bij deze rolstoelplek ook ruimte voor vrienden of een begeleider. Indien je van de rolstoelplek gebruik wil maken, dan vragen we je tijdig contact op te nemen via toegankelijkheid@melkweg.nl. Het is niet nodig om een apart rolstoelticket te kopen, je kunt gebruik maken van reguliere tickets.

In de zaal zijn twee bars aanwezig, beide op de begane grond. In de foyer van de Max vind je lockers, een servicebalie en een aangepast toilet. 

Klik hier om terug te keren naar de overzichtspagina over toegankelijkheid in de Melkweg.