Toegankelijkheid | Upstairs

De Upstairs is onze kleinste concertzaal en bevindt zich op de tweede verdieping van het gebouw. Deze verdieping is bereikbaar via een lift. Er kunnen in totaal 250 bezoekers in de zaal. 

In deze zaal zijn zowel zit- als staanplaatsen aanwezig. De zitplaatsen bevinden zich op een tribune en zijn dus alleen toegankelijk via een trap. Als je vanwege een beperking een zitplek nodig hebt, maar niet in staat bent om van de trap gebruik te maken, dan zetten we graag een stoel voor je neer, indien de drukte van het programma dit toelaat. Als je hier gebruik van wilt maken, dan vragen we je tijdig contact op te nemen via toegankelijkheid@melkweg.nl

Er is in deze zaal geen vaste rolstoelplek. Indien je als rolstoelbezoeker een programma in deze zaal bezoekt dan kijken we vantevoren graag samen naar de mogelijkheden. Indien je hier gebruik van wil maken, dan vragen we je tijdig contact op te nemen via toegankelijkheid@melkweg.nl. Het is niet nodig om een apart rolstoelticket te kopen, je kunt gebruik maken van reguliere tickets.

De Upstairs deelt de foyer met de Cinema. In deze foyer vind je een bar, lockers en toiletten. Er is bij de Upstairs geen aangepast toilet, maar bezoekers kunnen gebruik maken van het aangepaste toilet bij de Max-zaal, op de begane grond. Een van onze medewerkers wijst je graag de weg. Houdt er rekening mee dat je om bij dit toilet te komen van de lift gebruik moet maken en dus enige tijd onderweg kan zijn.

Klik hier om terug te keren naar de overzichtspagina over toegankelijkheid in de Melkweg.