CEASE FIRE NOW! PRINT SALE

Cease Fire Now! Print sale

Melkweg en Paradiso organiseren i.s.m. Save the Children een benefiet voor kinderslachtoffers van oorlogsgeweld. Het nieuws en de beelden die sinds begin oktober uit Israël en de Gazastrook tot ons komen, maken veel emoties los. Naast verdriet en woede heerst ook een groot gevoel van machteloosheid. Melkweg en Paradiso organiseren een avond om samen te komen met anderen die ook iets willen betekenen voor alle onschuldige burgerslachtoffers van deze oorlog en geld in te zamelen voor Save the Children. Bekijk het volledige programma en koop tickets hier.

Tijdens dit benefietevenement lanceert Melkweg Expo een speciale printverkoop in samenwerking met Fotolab Kiekie, waarvan alle opbrengsten naar Save the Children gaan. Een unieke kans om kunst aan te schaffen voor een goed doel. Alle prints zijn in oplage van vijf en in formaat 20 x 30 cm.

Deelnemende fotografen:

David van Dartel

Desiré van den Berg

Farren van Wyk

MAryam Touzani

Lara Verheijden

Lisa Schamlé

Melissa Schriek

Sander Coers

Sanja Marušić

 

Hoe werkt het?

  1. Kom naar het benefiet op 15 november (toegang: 25, 50 of 100 euro) en kies jouw print.
  2. Bepaal het bedrag dat je wilt doneren. Prints kunnen worden gekocht voor 25, 50 of 100 euro (of meer): wat je dan ook kunt missen voor dit belangrijke doel.
  3. Je kunt de print meteen mee naar huis nemen en ervan genieten.
     

Kun je wel wat verse fotografie aan jouw muren gebruiken en wil je tegelijkertijd bijdragen aan het inzamelen van geld voor een goed doel? Koop dan een print voor Save The Children tijdens het benefietevenement. We hopen jullie daar te zien!


Beeld: Farren van Wyk.

A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.