INSIDER TIPS FEBRUARI

Onze agenda wordt dagelijks gevuld met de meest diverse en gevarieerde programmering, van concerten tot clubnachten en van films tot exposities. Weet je niet wat je moet kiezen? Niet getreurd! In deze maandelijkse rubriek geven onze programmeurs hun persoonlijke tips voor shows die je deze maand zeker niet mag missen.

MA 06 FEB: OFF!

Bert - Muziekprogrammeur: Mijn tip voor deze maand is OFF! Dit is een niet te missen Amerikaanse hardcore punk supergroep, eind 2009 in Californië opgericht door de zanger van Circle Jerks & Black Flag Keith Morris en Burning Brides frontman Dimitri Coat. De korte intense punknummers laten je iedere hoek van de OZ zien. 

WO 15 FEB: Tove Styrke

Anna - Muziekprogrammeur: Als je van electropop houdt in de sound van Tove Lo en Robyn, dan wordt je ongetwijfeld ook heel blij van de Zweedse Tove Styrke. Met een kersvers nieuw album op zak komt ze op 15 februari naar de Melkweg voor een show in de Upstairs.

DO 16 FEB: RADAR: Elmer & Duimalot

Jerrau - Assistent programmeur: No words needed.

VR 17 FEB: Ryan Mack 

Anna - Muziekprogrammeur: We kunnen niet meer om de Ierse Ryan Mack heen. Zijn remix van Overwhelmed is inmiddels al 81 miljoen keer gestreamd en op 17 februari kunnen we hem bewonderen bij ons in de OZ!

VR 17 FEB: Gowtu 5 Year Anniversary

Lévi - Muziekprogrammeur: Wat ooit begon in onze kleine Upstairs, viert op 17 februari haar verjaardag groots in onze Max: Gowtu. Gowtu is in vijf jaar uitgegroeid tot dé Surinaamse clubnacht van Amsterdam en ver daarbuiten. We mogen er als Melkweg trots op zijn Gowtu al die tijd een plek te hebben kunnen geven. Ze organiseren op 25 februari ook nog eens hun eigen comedyavond met opkomend talent Nickms, die binnen een paar uur was uitverkocht. Gelukkig is er een tweede show aangekondigd, en wel op 16 maart.

ZA 18 FEB: Oyster

Max - Muziekprogrammeur: Heel erg zin in Oyster, waarbij we een heerlijk stukje UK naar de Melkweg halen. Liefhebbers van alternative R&B, hiphop, neo-soul, grime, UK garage en electronic zijn hier aan het juiste adres!

VR 24 FEB: High Tea Amsterdam: Andy C

Lévi - Muziekprogrammeur: Niemand minder dan de legendarische Andy C maakt zijn opwachting op High Tea. Andy wordt wel gezien als de beste drum & bass DJ ooit, en dat zou hij ook zomaar eens kunnen zijn.

ZA 25 FEB: Tekkonkinkreet (2006)

Steven - Filmprogrammeur: De laatste anime in onze serie met Kaboom, is een wat under the radar klassieker van Studio 4°C - een dikke aanrader met als zijn kleurrijk spektakel, uitbundigheid en sentimentele verhaallijn. Vanaf april is er weer een nieuwe serie animeklassiekers! 

ZA 25 FEB: Curbi Presents: Seeing Is Believing

Lévi - Muziekprogrammeur: Nadat Curbi tijdens Monstercat Uncaged ADE onze OZ wist te slopen met zijn kenmerkende crossover van bass en house, komt de dj en producer op 25 februari terug naar Amsterdam om zijn eigen Seeing Is Believing label te presenteren. 

Evenementen

    A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

    ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

    De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
    Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.