INSIDER TIPS JULI

Een nieuwe maand met een mooi programma. In de zomer is het wat rustiger in de Melkweg, maar dat betekent niet dat er geen bijzondere shows op de planning staan! Weet je nog niet precies wat je moet kiezen? In deze nieuwe editie van onze Insider tips delen onze medewerkers hun persoonlijke aanbevelingen voor shows in juli die je zeker niet mag missen. Laat je deze maand inspireren door nieuwe muziek, kunst en cultuur tijdens onze diverse programma’s!

VR 05 JUL - PSICOTRÓPICOS FESTIVAL
 
Max - Programmeur: Baile funk, Samba, Brega, Bossa Nova! Na de hete show van Anitta deze week is er 5 juli weer een Braziliaans feestje in de Melkweg. Ditmaal politieker getint met oa queer boegbeeld Deize Tigrona en de activistische percussieband iIle Aye, maar daardoor niet minder swingend!

VR 05 JUL – OPENING - THIS IS THE TRUTH & ROX KLIJN

Fleurie – Programmeur: Op 5 juli openen we twee exposities die hopelijk bijdragen aan meer respect, kennis en inlevingsvermogen voor (black) queer perspectieven in de maatschappij. 

Kom langs bij de opening! Loop gratis naar binnen en laat je verrassen door steengoede kunstenaars die je meenemen op hun reis.

MA 08 JUL – GLORIA GROOVE

Minouche – Stagiair Marketing: Gloria Groove is echt een powervrouw! Door haar funky nummers in een futuristisch jasje word ik altijd helemaal vrolijk. Ze is een groot voorbeeld binnen de LGBTQIA+ gemeenschap en gebruikt haar platform om kwesties zoals genderidentiteit, seksualiteit en gelijkheid aan te kaarten. Ook staat ze bekend om haar energieke optredens en opvallende stijl dus dit is zeker een show om niet te missen!

Daisy - Stagiair Marketing: Ik leerde Gloria Groove kennen door mijn stage bij Melkweg. Eerst dacht ik dat het een disco-act zou zijn maar toen kwam ik erachter dat het een iconische dragqueen was. Deze Braziliaanse superster staat bekend om haar dynamische performances, krachtige stem en unieke mix van pop, funk, en hip-hop. Ik weet 100% zeker dat ze een onvergetelijke show vol energie gaat brengen. Zorg dat je erbij bent en ervaar een avond vol muzikaal vuurwerk.

DO 11 JUL - MAKOLA MARKET

Rachel (team Milk Made): Makola Market biedt upcoming afro artiesten een podium. Het is tijd om nieuw afro talent te ontdekken en up te liften. Come and taste some new music!

DO 18 JUL – BRUIN JACKSON

Marco - Marketing: Een langgekoesterde droom die uitkomt; de Amsterdamse 'King of Pop' presenteert op 18 juli zijn debuutalbum 'Cowboy van de Jordaan'. Deze avond wordt een groots en bijzonder feest met hele toffe gastoptredens. Stap in een wereld zonder grenzen. Bijzijn is in dit geval écht meemaken! 

Rem - Stagiair Marketing: Mijn laatste insider tip van deze stageperiode wordt een heuse klapper, een must see! De talentvolle artiest zet een show neer waar je u tegen kan zeggen met zijn unieke mix die invloeden van verschillende stijlen combineert en omzet naar een eigenzinnige sound. Bruin komt 18 juli naar Melkweg om zijn debuutalbum ‘Cowboy van de Jordaan’ te presenteren. Voor dit album werkte hij samen met artiesten als Abel en Donny Ronny. De release van dit album wordt een memorabele ervaring waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. HIER MOET JE BIJ ZIJN!

ZO 07 JUL - SAMORY I
 
Arie - Grafisch Vormgever: Samory I is echt een Jamaicaans juweel. Zijn laatste album 'Strength' is imo het beste reggae album van 2023!

Evenementen

A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.