INSIDER TIPS JUNI

Een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent dat Melkweg weer een mooi programma aanbiedt. Onze agenda staat in juni dagelijks vol met de concerten, clubnachten, films en exposities. Weet je nog niet precies wat je moet kiezen? In deze nieuwe editie van onze Insider tips delen onze medewerkers hun persoonlijke aanbevelingen voor shows in juni die je zeker niet mag missen. Laat je deze maand inspireren door nieuwe muziek, kunst en cultuur tijdens onze diverse programma’s!

ZA 25 MEI – ZO 20 JUN – PALM* PHOTO PRIZE
Fleurie - programmeur Melkweg Expo: Jouw stemt stelt! Bepaal mee welke fotograaf de Palm* Photo Publieksprijs krijgt. Tot en met 30 juni kan je langskomen en je stem uitbrengen in Melkweg Expo. Er hangen 107 inspirerende en talentvolle fotografen in de expositie ruimte. Bepaal wie een vervolg verdient!

MA 03 JUN - EARTHEATER + SUPPORT MILA V
Eline – marketeer: Haar show in De School (2019) is nog altijd mijn favoriete show ooit. Inmiddels is ze heel wat releases verder. Die combinatie van electronica, alt-folk en huilende vocalen werkt echt magisch. Ik ga denk ik ook even kijken bij de support, Mila V. Als je je laat inspireren door Blade Runner en vampieren, dan heb je mijn aandacht hoor.

DO 06 JUN - SELECTION
Sydney –  assistent-programmeur: Op donderdag 6 juni fungeert de OZ als stemlocatie voor de Europese verkiezingen. Om de Europese democratie te vieren, organiseren wij aansluitend in de UP en Cinema het mini-festival sELECTION. In de Cinema draaien twee aangrijpende films over migratie in en naar Europa, Green Border en Io Capitano, met daartussen een talk over vrijheid en democratie georganiseerd door Oxfam Novib. Op de line-up van de UP staan de Finse alt-pop artiest M Lore, de politiek programmamakers De Kiesmannen, en de Portugese groove-jazz band Casa Bonita. Kortom, kom stemmen, kom kijken, kom dansen!

ZA 08 JUN – ANNIKA BENNETT
Daisy - stagiair marketing: Tijdens het monteren van haar aankondigingsvideo kwam ik erachter dat ik de muziek van Annika Bennett erg leuk vindt. Haar nummers hebben een unieke gevoel en de teksten zijn zo mooi en diepgaand. Annika begon al op negenjarige leeftijd met het schrijven van liedjes en is sindsdien niet meer te stoppen! Haar stem doet denken aan Olivia Rodrigo in 'Driver's License' en haar muziek is een unieke mix van diepe, introspectieve teksten. Kom deze rising star bewonderen!

ZA 08 JUN – MOKUM RECORDS ANNIVERSARY
Martijn – marketeer: Deze avond viert Amsterdams langstlopende hardcorelabel haar 30ste verjaardag. Mokum is altijd trouw gebleven aan de authentieke hardcore sound en nooit meegegaan in de piepkickhype. Met legendes als Dano, Chosen Few en Tellurian en nieuwe helden als Dysistor T-Go en Arvid achter de draaitafels wordt dit een onvergetelijk avondje hardcore in zijn puurste vorm.

VR 14 JUN – HIGH TEA X DNB ALLSTARS
Lévi - programmeur: High Tea bundelt voor hun komende editie de krachten met een zwaargewicht uit de UK: DnB Allstars. Verwacht twee zalen met de dikste drum & bass, en heel veel blije mensen. Topsfeer!

VR 21 JUN – COSTA DEL ZER00’S
Daisy - stagiair marketing: Bij deze zomereditie van Zer00's Heroes MOET je aanwezig zijn! Een van mijn grootste guilty pleasures is de muziek uit de jaren 2000, en voeg daar een vleugje zomer aan toe, en je hebt een topcombinatie. Denk aan hits van Cascada, Jody Bernal, Nelly, en nog veel meer. Het wordt een avond vol nostalgie, zomerse vibes, en dansen tot de zon opkomt. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb deze avond geblokt in mijn agenda! 

ZA 22 JUN – DESTIN CONRAD
Minouche – stagiair online marketing: Als ik de behoefte heb om even al mijn gedachtes opzij te zetten luister ik graag naar Destin Conrad. Door zijn vreedzame stem en chille muziek kan ik helemaal tot rust komen. ‘IT'S YOURS' is mijn favoriete nummer van hem. Zijn soulvolle sound maakt het makkelijk voor mij om zijn muziek op te zetten en me ook met andere dingen bezig te houden.

ZA 29 JUN – PON DI PRIDE
Lévi - programmeur: Pon Di Pride is terug! Voor mij een van de juweeltjes van de Melkweg.

Evenementen

  1. -

      • Expositie

      Palm Photo Prize

      Expo

A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.