INSIDER TIPS JUNI

Een nieuwe maand met een vol programma! Onze agenda wordt dagelijks gevuld met de meest diverse en gevarieerde programmering, van concerten tot clubnachten en van films tot exposities. Weet je niet wat je moet kiezen? Geen zorgen! In deze maandelijkse rubriek geven onze medewerkers hun persoonlijke tips voor shows die je deze maand zeker niet mag missen.

VR 02 JUN - RAVEN ARTSON 
Eline - Marketeer: "Ga zeker Raven Artson checken. Hyperpopster die actief is in o.a. muziek-, fashion-, en filmwereld, en een echte performer. Aanstaande vrijdag 2 juni brengt Raven zijn EP ‘Transformia’ uit, met diezelfde avond een show in onze Upstairs. Als special guests komt het alternatieve elektronica-duo De Rivier mee, en gaat het daarna nog wel even door met een after in Café40."

DO 09 JUN – FULL CRATE
Laquisha - Marketingstagiair: "De muziek van Full Crate brengt mij altijd in a good mood. Zijn mix van electronic, R&B en Soul is dansbaar en smooth tegelijkertijd, dus zeker een aanrader om naar toe te gaan! "

VR 10 JUN -  OPENING EXPO DANIEL JACK LYONS - 'LIKE A RIVER'
Claire - Programmeur & marketeer: "Op zaterdag 10 juni a.s. vanaf 17:00 uur opent de solotentoonstelling 'Like a River' van de Amerikaanse queerkunstenaar Daniel Jack Lyons, als onderdeel van de Holland Festival-editie van dit jaar.

Met 'Like a River' schept Lyons een kwetsbaar en tegelijkertijd krachtig beeld van ondervertegenwoordigde trans en queer gemeenschappen in het Braziliaanse Amazonegebied.

Dit bijzondere project, met prachtige beelden en indringende verhalen, is nu voor het eerst in Nederland te zien. Voor deze speciale gelegenheid reist de fotograaf vanuit het zonnige Los Angeles af naar Amsterdam. Het belooft een bijzondere openingsavond te worden met een boeksigneersessie, live DJ-optreden en Q&A met de kunstenaar door de Braziliaanse pride ambassadeur Ana Paula Lima. Een avond én Expo om niet te missen!"

WO 14 JUN- GREG PUCIATO 
Jill- Marketeer: "Het is alweer 6 jaar geleden dat de grensverleggende mathcoreband The Dillinger Escape Plan hun laatste show in Nederland speelde. Nu keert zanger Greg Puciato terug naar Melkweg voor een soloshow! Afgelopen jaar bracht hij soloplaat 'Mirrorcell' uit waarop we een geluid horen dat tussen Deftones en Alice in Chains in ligt. Dit is een van de weinige shows dit Puciato deze zomer in Europa speelt, alle reden om hierbij te zijn."

ZA 17 JUN - THE BIG MOON 
Sydney - Assistent-programmeur: "Mijn tip van de maand is The Big Moon op 17 juni in de Upstairs. Heerlijke indie à la Alice Phoebe Lou, en dat op een zaterdagavond."

DO 22 JUN - MAGGIE ROGERS
Julie - Social media redacteur: "Ik kan al een hele tijd niet wachten tot de komst van Maggie Rogers! Deze Pharrell-ontdekking turned popartieste en Harvard-alumni tourt momenteel met haar tweede album 'Surrender', een plaat vol tracks die niet zouden misstaan achter de filmcredits van een coming of age film uit de jaren nul. De plaat heet niet voor niets zo: Maggie gelooft in de kracht van het samenkomen om livemuziek te ervaren en schreef hier, tussen het touren door, haar Harvard-thesis over. Twee avonden staat ze in onze Max, en voor de tweede avond kun je nog kaarten scoren! Dus kom, ervaar en surrender."

VR 23 JUN - LET IT ROLL & HIGH TEA AMSTERDAM 
Lévi - Programmeur: "Let It Roll komt terug naar de Melkweg met Camo & Krooked. Vorig jaar tijdens ADE braken ze de tent af. Blij om ze terug te hebben."

DO 29 JUN – ANTHONY B 
Arie - Grafisch vormgever: "Anthony B, de Jamaicaanse wervelwind gaat weer stormen op het Melkweg podium! Met tientallen roots-, reggae- en dancehall hits op zijn naam en zijn laatste album release Bread & Butter wordt het een gegarandeerd feest!"

A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.