MELKWEG EXPO KRIJGT BIJDRAGE VAN HET MONDRIAAN FONDS

Met trots kunnen we meedelen dat Melkweg Expo de aankomende twee kalenderjaren een bijdrage van het Mondriaan Fonds ontvangt. We zijn verheugd dat het Mondriaan Fonds het belang van Melkweg Expo als kunstpodium in het Nederlandse kunstveld erkent.

"De commissie waardeert de aandacht die het podium besteedt aan talentontwikkeling en de begeleiding van jonge makers en is positief over de plannen om meer met en voor jongeren te programmeren. De verschillende programmaonderdelen zijn volgens haar van kwaliteit en vertonen zichtbaar samenhang. Op basis van het verleden heeft de commissie vertrouwen in de realiseerbaarheid van de plannen. (...) In samenhang met de muziekprogrammering is Melkweg (Expo) als plek voor (pop)cultuur, en het daaraan verbonden grote publieksbereik, onderscheidend ten opzichte van andere instellingen in de regio. "

Deze bijdrage zorgt ervoor dat we steeds een hoogwaardig artistiek programma neer kunnen blijven zetten en het werk van getalenteerde kunstenaars kunnen blijven presenteren. Dank aan alle kunstenaars, partners, collega’s, sprekers en bezoekers die de afgelopen jaren in de Expo actief waren! 

Beeld: Fleur Mulder 

A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.