MELKWEG RADAR - CURATED BY MAYO

Melkweg RADAR goes ADE! Op donderdagavond 19 oktober pakken we uit met een speciale ADE-editie, die in het teken staat van live-electronica. De avond is gecureerd door Mayo, een van Amsterdams finest muzikale viervoeters. Een klein voorproefje van de avond in de woorden van de Amsterdamse producer zelf.

Mayo: "ADE 2023 wordt heel speciaal voor mij. Op 19 oktober presenteer ik mijn allereerste live-set waar ik al een tijdje aan werk. Ik vind het heel tof dat dit het daglicht gaat zien! Ik sleep mijn modulaire synth en een hoop andere gear mee, en zal ook wat nieuwe muziek en geïmproviseerde geluiden laten horen."

LENXI (HYBRID)

Mayo: "Multi-getalenteerde producer met geweldige aankomende releases op Magnetron Music en Nous'klaer. In haar hybride set (combi van dj & live, red.) hoor je bass, acid en rave met melancholische pop, waarbij Lenxi ook nog zelf de vocalen verzorgt."

OKITAP (LIVE)

Mayo: "We zagen Okitap eerder al hele stages slopen samen met Parrish Smith, maar vergis je niet. Solo verbrijzelt ie nog veel harder met zijn industriële techno, zonder enige concessies. Tijdens ADE zal Okitap voor het eerst live-vocalen gebruiken in het Turks, geïnspireerd door zijn roots. De groove die hij live creëert is eigenlijk moeilijk te omvatten in één genre. Veel power is wat we in ieder geval kunnen verwachten!"

KIMMAH (DJ-SET)

Mayo: "Ging onder de vleugels van Pinkman Records afgelopen jaar al heel hard. Van funky electro tot breaks, punk en rap, zal Kimmah deze avond in vloeiende lijn aan elkaar mixen. Met ook een tease naar Vietnamese sounds, die haar roots vormen."
 

Kom vast in de stemming met de Melkweg RADAR-playlist:

OP DE AGENDA:

    A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

    ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

    De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
    Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.