RECAP: PRETTY PISSED

Op zaterdag 25 mei konden liefhebbers van punk hun hart ophalen en boosheid eruit raggen tijdens de eerste editie van Pretty Pissed! Pretty Pissed is eendaagsfestival  vol punk in de breedste zin van het genre, als het maar boos is! We trapten deze allereerste editie af met een line-up vol tegendraadse acts zoals Shame, Deadletter, Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs, Joe Unknown, Grandma’s House, Warmduscher en meer. Daarnaast kon het festivalpubliek dwalen door het pand, van muziekdocu’s in onze Cinema, tot posterworkshops en merch in de EXPO! Scroll snel verder voor een sfeerimpressie van deze dag! Foto's zijn gemaakt door huisfotografen Joyce van Doorn en Niels Vinck.

“Amsterdam heeft er weer een waardevolle toevoeging aan de postpunkboom bij. We zijn dan ook behoorlijk pissed off als er volgend jaar geen vervolg komt.”

OOR, uit de recensie: 'Pretty Pissed: een festival vol opruiende feestjes in Melkweg'

OOR was er bij om de eerste editie vast te leggen. Lees het hele verslag hier, waar ook bovenstaande quote in terug te lezen is!

Gelukkig hebben wij goed nieuws: zet 24 mei 2025 maar met een dikke stift in je agenda. Meer informatie volgt snel!

PLAKKEN MET PLAK!

Bezoekers van Pretty Pissed mochten hun eigen frustraties uiten op onze muren! Samen met het PLAK kunstcollectief werd er in de EXPO druk geknipt en geplakt om de muur in MILK gedurende het festival steeds meer te vullen met alle zaken die jullie boos maakten.

SCOOR JE PRETTY PISSED MERCH!

Speciaal voor deze editie maakte we samen met Studio Straycat een t-shirt en tote bag. Helemaal vergeten om langs onze merch stand te lopen? Geen probleem! De items zijn nu te scoren in onze webshop.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN PRETTY PISSED?

Volg dan nu de instagrampagina voor de laatste updates en meer content!

MELKWEG TIPT

A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.