ĠENN   

ZAAL: TBA | TIJD: TBA

Artpunk kwartet ĠENN gaat geen enkel genre uit de weg, van postpunk tot artpop, psychrock, noiserock, jazz en folk. Hun eclectische sound haalt inspiratie uit Maltese volksmuziek en de psychedelische klanken van de jaren '70. Dit hoor je terug in complexe, ambitieuze postpunk, met standvastige drumlijnen, kronkelende vocalen en spoken word met de chaotische energie van een jamsessie. 

Gevormd in Malta, en voordat het kwartet naar Brighton verhuisde, hebben ze tien jaar samengespeeld en in 2018 een album uitgebracht onder de naam Cryptic Street, getiteld 'Titty Monster'. Op 'Unum', hun debuut als ĠENN, onderzoekt de groep hun ongemakkelijke zoektocht naar identiteit met een zelfverzekerde presentatie. Het is een ambitieuze plaat die desondanks ruimte laat voor ondeugendheid.

Over Pretty Pissed

BOOS, BOZER...BOOST. Op zaterdag 25 mei serveert Melkweg je 'Pretty Pissed'. Een avond vol punk in de breedste zin van het genre, als het maar boos is! Laat je meeslepen door de energie van schurende gitaren, meedogenloze drums en oprechte songteksten, en zelfs elektronische beats schuwen we niet!