PrettyPissedxWapShooWap

Afterparty hosted by Wap Shoo Wap

Eigenwijs Amsterdams vinyl only platenlabel gespecialiseerd in vuige drieakkoordenmuziek en vernoemd naar de klassieke Nederlandse punksingle uit 1978 I'm sure we're gonna make it (wap shoo wap) van Ivy Green. Wap Shoo Wap ken je misschien al van hun punk en rock 'n roll feestjes die ze al een jaar of zes in Amsterdam organiseren. Maar sinds twee jaar zijn ze ook een platenlabel en brachten ze vinyl uit van o.a. The Covids, FuckFuckFuck, The Mocks en Savage Beat. Vanavond verzorgen ze de afterparty met een paar van hun favoriete bands en staan ze zelf achter de draaitafels met de hardste en ruwste parels uit hun eigen platencollectie alles onder het motto: "Mess around to the Mokum sound!"

Deze afterparty is gratis toegankelijk met je Pretty Pissed Festival ticket!

The Covids

Ontstaan in Amsterdam tijdens de pandemie, maar klinken alsof ze uit 1977 komen. Rauw, snel en energiek maar ook melodieus en met lol. Net als the Buzzcocks en The Damned. PS. Misschien gaat The Covids deze nacht hun de nieuwe 7" single release uitbrengen op Wap Shoo Wap Records: "The Covids - Banned from the USA".

Coco Cocaine

Haagse fem-punkers die je tekstueel en muzikaal dwingen tot extra nadenken met dikke repeterende snelle bass en drumriffs waarin alles kan en gebeurd. 

No Brains

Verstand op nul, blik op oneindig. Jonge geëngageerde teenage punk terrorists uit Utrecht met het punkhart op de goede plek.

Over Pretty Pissed

BOOS, BOZER...BOOST. Op zaterdag 25 mei serveert Melkweg je 'Pretty Pissed'. Een avond vol punk in de breedste zin van het genre, als het maar boos is! Laat je meeslepen door de energie van schurende gitaren, meedogenloze drums en oprechte songteksten, en zelfs elektronische beats schuwen we niet!