StagiairOnlineMarketingenContentCreatie

Op onze marketingafdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige Stagiair Online Marketing en Content Creatie. Het betreft een stage voor minimaal 32 uur per week voor een periode van 5 maanden.

Over de stage
Tijdens deze stage ondersteun je het marketingteam en zal je je vooral richten op het optimaliseren van de online aanwezigheid van de Melkweg. Je leert over alle facetten van online marketing, dus hoe je een online campagne opzet, maar ook hoe je nieuwe (video)content kunt creëren en wat de do’s en don’ts zijn op het gebied van webcare. In de loop van je stage ben je in toenemende mate zelfstandig verantwoordelijk voor de redactie van en contentcreatie voor onze online kanalen en is er tevens ruimte voor verdieping en opdrachten vanuit de opleiding.

Welke achtergrond heb je nodig om deze stage te kunnen lopen?
• Je volgt een relevante MBO/HBO/WO opleiding
• Je hebt kennis van online marketing
• Ervaring met het maken van foto’s en video’s en ervaring met foto en videobewerkingssoftware (zoals Photoshop, Indesign en Premiere) is een pré
• Aantoonbare affiniteit met cultuur in het algemeen en de programmering van de Melkweg in het bijzonder
• Je bent flexibel en vindt het geen probleem ’s avonds en in het weekend taken uit te voeren
• Je hebt een goede schrijf- en spreekvaardigheid in Nederlands en Engels
• Woonachtig in Amsterdam of omgeving is een pré

Wat bieden wij?
We bieden je een leerzame, uitdagende en afwisselende stage in een dynamische en informele omgeving, waarbij eigen inbreng wordt aangemoedigd en je de ruimte krijgt waardevolle skills te ontwikkelen. Als stagiair ben je een belangrijk onderdeel van het team en sta je midden in de organisatie. Daarnaast horen bij de stage diverse voordelen, waaronder het gratis bijwonen van concerten, clubnachten en voorstellingen in de Melkweg.

Reageren
Momenteel zijn we op zoek naar stagiairs voor de stageperiode februari 2024 - juni 2024. Wil je op een later moment stagelopen? Dan kun je al wel reageren, maar houd er rekening mee dat je pas een reactie ontvangt na de uiterste sollicitatiedatum voor die periode.

De verschillende stageperiodes en de uiterste inzenddata voor je sollicitatie zijn als volgt:
februari 2024 - juni 2024: uiterste inzenddatum en start sollicitatieprocedure donderdag 30 november 2023
september 2024 - januari 2025: uiterste inzenddatum en start sollicitatieprocedure vrijdag 31 mei 2024

NB: Vergeet bij je sollicitatie niet aan te geven voor welke van de bovenstaande periodes je solliciteert.

Contact
Heb je nog vragen n.a.v. deze vacature, dan kun je telefonisch contact opnemen met Martijn van der Wiel via het algemene telefoonnummer van de Melkweg: 020 - 531 8181.