• Concert

Muzikantennacht

Steunfonds Muzikantendag Showcase

Met WIES, Gotu Jim, Waltzburg, Komodo, TAPE TOY, Linde Schöne, Tricklebolt, Josephine Odhil, Pjotr, la loye, Cero Ismael, Julia Sabaté en Madoux

Cinema OZ Upstairs

Please note: this event has already taken place

  Dit event is gratis te bezoeken.

  OZ: 18:45 - 19:15 Komodo 19:45 - 20:15 Waltzburg 20:45 - 21:15 TAPE TOY 21:45 - 22:15 Tricklebolt 22:45 - 23:15 WIES Upstairs: 19:30 - 20:00 Julia Sabaté 20:30 - 21:00 Cero Ismael 21:30 - 22:00 Pjotr 22:30 - 23:00 Gotu Jim Cinema: 19:00 - 19:30 la loye 20:00 - 20:30 Madoux 21:00 - 21:30 Josephine Odhil 22:00 - 22:30 Linde Schöne

  Tricklebolt
  70’s spirit en een sonisch oergevoel dat doet denken aan een kruisbestuiving tussen Deep Purple, Birth of Joy en Wolfmother. Denk authentiek rauw gitaargeluid, zwevend Hammond- tapijt en psychedelica, aangevuld met hooks en looks à la Fatal Flowers.Waan je volledig in een Easy Rider roadtrip terwijl Tricklebolt dit alles met gepaste decibels je maagwand in ramt. 

  Pjotr
  Pjotr, waar ken je hem inmiddels niet van? Nadat hij er vandoor ging met de winst van de hiphop competitie Wanted, ging het hard met de rapper. Pjotrs eerste 101Barz-sessie ging het internet rond en was weken trending op YouTube.Met zijn rake teksten, unieke stemgeluid en creatieve aanpak heeft Pjotr een bijzondere plek weten te veroveren. Met een goed gevulde tas vol hits weet hij ongetwijfeld de Melkweg in te palmen.

  Linde Schöne
  Ook de Nijmeegse Linde Schöne staat bij ons op de Muzikantennacht. Linde Schöne werd in 2014 als eerste vrouw getekend bij het hiphop-label Noah’s Ark en brak in 2016 vanuit het niets door met haar debuut Liefde Van De Vloer. Ze speelde op alle festivals zoals Noorderslag, Paaspop en Lowlands, had vele mediaoptredens en bracht opvolger Linde Van Nimma uit.

  Madoux
  MADOUX, ook wel bekend als Lotte Slangen, is een van de meest talentvolle Nederlandse indie-acts van het moment. Ze gaat je overspoelen met haar weelderige en hypnotiserende muziek en laat je de lichte en donkere kanten ontdekken en alles daartussenin.

  Komodo
  Er is geen band zoals Komodo. Hun retro rock & roll is sterk geïnspireerd door smaken over de hele wereld: blues, surfrock, afro-disco, psychedelica uit de jaren 60, rumba en Indiase raga. Voeg daar een snufje gekheid aan toe, een beetje regendans en wat plakkerige melodieën en je zegt Komodo. Deze band heeft alles om je op de dansvloer te laten draaien als een op hol geslagen kompas.

  Cero Ismael
  Cero is hard bezig om zijn stempel te drukken op de alternatieve hiphop scene in ons land. De Amsterdammer maakt soulvolle, poëtische tracks met invloeden van zowel traditionele en moderne R&B. Zijn debuut-EP "Blue Man" was melancholisch en dromerig. Cero's gloednieuwe track "PUBLIK" klinkt aangenaam experimenteler en funky, en gaat volgens Cero over het omarmen van euforische momenten, zowel in je eentje als met gezelschap. Een act die je eigenlijk niet kan missen en eens gezien moet hebben!