• Concert

Cat Burns

MAX

  • Prijs:
  • € 25,90
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

De Zuid-Londense Cat Burns kwam in 2022 in de schijnwerpers te staan toen haar single ‘go’ viral ging en niet alleen plek #2 wist te bemachtigen in de Official Singles Chart, maar ook dubbel platina kreeg. Met drie BRIT Award nominaties, een plek op de shortlist van de BBC Sound Poll en de aankondiging van haar langverwachte debuutalbum ‘Early Twenties’ is ze één van de meest snelgroeiende artiesten van de UK. Eerder stond ze op Glastonbury, het Governor's Ball in New York en BBC Radio 1's Big Weekend en trad ze op in het voorprogramma van artiesten als Ed Sheeran en Sam Smith, waar ze het publiek veroverde met haar sublieme liveoptredens.

12 juli verschijnt haar nieuwe album ‘Early Twenties’ dat een liefdesbrief is aan haar gemeenschap en de complexiteit en emoties verkent rond dit tijdperk van volwassenheid. Het album staat vol met Cat’s eerlijke en dagboekachtige verhalen die voor Gen Z erg herkenbaar zullen zijn. 

Op zaterdag 6 oktober maakt ze haar Melkwegdebuut met een show in onze MAX!