• Concert

Change; Het nadeel van de twijfel

LOUPE, KAYA, L'ARTMATAN, SOAP en BLOOM

UP

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 10,35 regular
  • € 8,05 korting op vertoon van studentenpas
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:00 Doors 19:30 Show

“Change - Het nadeel van de twijfel” wordt georganiseerd door Ruben Alvarez Solano, Nina Ouattara en Axel Limbeek, drie studenten die dit jaar afstuderen aan het conservatorium van Amsterdam. Verwacht een avond vol met meeslepende melancholiek tot aan energieke pop-uitbarstingen. Alle acts schijnen een spotlight op thema’s zoals groei en zelfreflectie in een bitterzoete atmosfeer. Twijfel in ieder geval niet om deze mooie ervaring op te doen.

LINE-UP:

Loupe
De Amsterdamse indie rock-formatie Loupe bezit de unieke gave om binnen hetzelfde moment gejaagd en hypnotiserend te klinken. Impulsief en spannend: een fluïde sound waarin stijlen, zoals synthpop, alternatieve folk en indie rock op eigenzinnige wijze tot uiting komen. De warme soulstem van Nina, de soepele, aerodynamische grooves van Annemarie, de melodische baslijnen van Lana en het dynamische, virtuoze spel van Abel vormen samen een soort geheimtaal.

Kaya
Kaya is een artiest gebaseerd op de woorden en klanken van Juyane Kaya. In een driekoppige samenstelling, creëert Kaya een bitterzoete oceaan aan songs over liefde, depressie, ego, familie en religie. Zij heeft zichzelf aangeleerd om te zwemmen in diepe wateren en heeft een huis gebouwd in “The Belly of the Whale”. Een plek waar haar songs samenhorigheid bieden aan haar publiek en een gegrond gevoel achterlaten.

L’Artmatan
De naam zelf, afgeleid van de zin 'L'art m'attend', wat Frans is voor 'de kunst wacht op mij', weerspiegelt Nina’s diepe verbondenheid met artistieke expressie. Haar muziek, geworteld in Vlaamse French Indie Pop, is een ontroerende reis door het thema van groei, doordrenkt met haar persoonlijke ervaringen en reflecties. L’Artmatan vangt de essentie van atmosferische klanken in een levendige pop stijl. De composities dienen niet alleen als een soundtrack van persoonlijke mijlpalen maar fungeren tevens als een tijdloze herinnering aan momenten die we koesteren.

Soap
Soap is de output van schrijversduo David Bos en Iris van Dijk. Op de zoete smaak van een verdrietige melodie schrijven ze compacte popliedjes over de struggles en overwinningen van een hedendaagse twintiger.

BLOOM
BLOOM is de energieke elektronische pop-act van liedjesschrijver Sem Blom. Met overtuigende vocals gezongen over dynamische hit-songs wordt er niemand achtergelaten. Alle onzekerheden over liefde, haat, jaloezie, wilskracht en geluk komen erin terug. Dit omdat BLOOM erin gelooft dat de enige manier om een publiek echt te raken is om vooral zelf oprecht te zijn in je eigen gevoel. Live vergezeld met Axel Limbeek en Ruben Álvarez Solano bereiken de nummers hun ware potentie.