• Concert

Club Première

met o.a. VERNIKOV, nomomo en MARNIX

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 10,35
  • € 8,05 korting op vertoon van studentenpas
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:00 zaal open 19:30 aanvang

Afstuderen is niet het einde maar het begin, vinden Sophia Vernikov, Marnix Bausch en Tania Ferrageau de St. Amand die na vier jaar afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam. In Club Première wordt kennis gemaakt met hun geesteskindjes die voor het eerst een stap in de wereld zetten. Verwacht een gevarieerde avond met invloeden uit onder andere rock, techno en pop. Zien we je daar?

VERNIKOV
Van zonnestralen vangen op Sunset Boulevard of een nachtelijke cruise over Highway 1, VERNIKOV neemt je mee in deze sferen en laat je dansen op het ritme van haar groove. Voor liefhebbers van Psychic Mirrors, Pond en Inner wave. 

NOMOMO
Een warm bad vol psychedelische folk. Met een bubbel dreampop, een snufje rock, en een scheutje eigenzinnigheid in het sop.

MARNIX
Deze jonge, energieke producer uit Amsterdam produceert popmuziek met invloeden van house en electro. Naast al het elektronisch geweld schrijft Marnix kwetsbare teksten over zijn leven, en daarmee komen elektronische beats met menselijke energie samen. Voel, Omarm en dans op 131 bpm.