• Film

Demon City Shinjuku (1988)

Kaboom Anime

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11 Voorverkoop
  • € 11 Deurverkoop
  • Geldig voor Cineville Meer info
  • Gratis voor jaarleden

Houders van de Cinevillepas kunnen vanaf een week voor de voorstelling via de filmpagina op www.cineville.nl een ticket bestellen. Dit ticket is alleen geldig in combinatie met de Cinevillepas. Ticket en pas worden gescand bij aankomst in de Melkweg. Wanneer er nog kaarten beschikbaar zijn is aanloop op de avond zelf ook mogelijk.

21:15 Start inleiding 21:30 Start film 23:00 Einde film

Samen met Kaboom Animation Festival brengen we de beste anime naar het grote doek!

Het was altijd een beetje voorbestemd, toch? Een samenwerking tussen Melkweg en Kaboom was onvermijdelijk. Een grote 'BOOM' schiep de Melkweg, dus laten we zeggen dat we een sterke band hebben! Kaboom is hét jaarlijkse filmfestival voor het nieuwste en het beste op het gebied van animatie, en is een enorme showcase voor de brede waaier die animatiefilm is: van heerlijk bizarre experimentele art-house tot kleurrijke crowdpleasers voor de hele familie. Vanaf februari organiseert Kaboom maandelijks een anime-avond in onze Cinema en brengen we weer de beste anime naar het grote doek! 

Een double bill met Wicked City en Demon City Shinjuku deze avond. Ontdek het huiveringwekkende cyberpunk-universum van Yoshiaki Kawajiri dat zich op de grens bevindt van de menselijke wereld en het demonenrijk. Een mijlpaal in duistere anime!