• Concert

False Heads

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 14,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Helaas kan het concert niet doorgaan vanavond omdat de band autopech heeft in Duitsland. We zijn dus helaas genoodzaakt het te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Van zodra de nieuwe datum bekend is ontvang je een e-mail van onze partner Ticketmaster met meer informatie over wat te doen bij verhindering op de nieuwe datum.

20:00 Zaal open 21:00 False Heads

Denk Queens of the Stone Ages en The Pixies, gooi nog een beetje The Ramones in deze mix en je hebt False Heads. Het Londense postpunk trio trok in 2015 al de aandacht van voormalig Ramones-manager Danny Fields, ook bekend door het ondertekenen van Iggy Pop & The Stooges. Fields begon interesse te krijgen in en werd mentor van de band, en noemde de band zelfs "de toekomst van Rock and Roll". De band speelde al op het Reading Festival en verzorgde ook al het voorprogramma van The Libertines!

In 2020, net voor het begin van de pandemie, kwam het debuutalbum van de band uit. ‘It's All There But You're Dreaming”. "Unapologetically chaotic...False Heads have really hit the nail on the head with this one" - CLASH [8/10]