• Film

Howl’s Moving Castle (2004)

Kaboom Anime - Studio Ghibli Weekender

Intro: Maarten van Gageldonk

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11
  • € 0 Cineville gratis
  • Geldig voor Cineville Meer info

16:15 Doors 16:45 Howl’s Moving Castle (2004)

Samen met Kaboom Animation Festival brengen we de beste anime naar het grote doek! Dit weekend doen we een speciale Studio Ghibli-weekender, in het kader van de nieuwe film 'The Boy and the Heron'. We vertonen maar liefst tien films van regisseur Hayao Miyazaki, inclusief een unieke voorpremière van zijn nieuwste. Kom samen van de beste Ghibli genieten op het grote scherm!

Een vervloekt meisje, een hoffelijke tovenaar en een lang verborgen geheim. Alhoewel men eigenlijk niet meer over deze film moet weten om ervan te genieten, zijn de bekende Studio Ghibli-elementen ook in Howl's Moving Castle weer terug te vinden. De film speelt zich af ten tijde van oorlog, er ligt een nadruk op de luchtvaart en er wordt gespeeld met de mogelijkheden van magie, dankzij de fantasie van de meester, Hayao Miyazaki. Het is een betoverende creatie die kijkers omhult in een boeiende wereld waar magie en technologie naadloos naast elkaar bestaan. De unieke charme van de film ligt in de verkenning van zelfontdekking en de transformerende kracht van liefde. Miyazaki's vermogen om grillige elementen te combineren met een aangrijpend verhaal over de schoonheid die te vinden is in het gewone en het buitengewone, maakt deze film bijzonder.

In de Melkweg vinden vaak gelijktijdig verschillende soorten programma’s plaats, zoals concerten, clubnachten en films. Houd er rekening mee dat er af en toe geluidsoverlast kan zijn van andere programma's tijdens de vertoning.

Meer data: