• Concert

Ice Nine Kills

supports: SKYND / Lansdowne

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  Dit is het verplaatste concert van 1 maart 2023. Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

  19:00 Doors 19:30 Lansdowne 20:20 SKYND 21:30 Ice Nine Kills

  Ice Nine Kills laten metalcore, alternatieve rock en theater versmelten tot een uniek geheel. Met de nieuwe rock- en horror anthems als ‘Hip to be Scared’, ‘Assault & Batteries’, ‘Take Your Pic’ en ‘Farewell II Flesh’ hoor je de fascinatie van leadzanger Spencer's voor angsten, popcultuurobsessies, moord samenkomen met melodieuze hooks en gevatte teksten. Bereid je voor op een avond met agressieve post-hardcore met uplifting melodieën en pittige gitaarhooks, maar vooral supercatchy tracks met loodzware breakdowns. One, two, INK is coming for you! 

  Naast hun eigen rock- en horroranthems neemt Ice Nine Kills niemand minder dan SKYND mee. Deze industrial rock-band, bestaande uit zangeres Skynd en multi-muzikant Father, brachten eerder al hun duistere songs over waargebeurde misdaadverhalen naar Melkweg. 

  METALLICA - AMSTERDAM TAKEOVER

  Dit programma is onderdeel van de Metallica - Amsterdam Takeover. De officiële hangout voor Metallica fans tussen de twee M72 World Tour-shows in!