• Concert

Intergalactik

presented by Milk Made

Bokoedro / Kruzer / Klokpack6 / June Daisy

UP

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 12

Dit evenement is verplaatst naar 28 juni, vanwege logistieke omstandigheden. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht je verhinderd zijn op de nieuwe datum dan is het mogelijk om restitutie aan te vragen bij Ticketmaster.

19:00 Doors 19:00 Leon x Boris (DJ) 19:30 Klokpack6 20:15 June Daisy 20:45 Kruzer 21:30 Bokoedro

Intergalactik is een alt-hiphop/pop avond die je meeneemt in de buitenaardse en unieke hoeken van de grote genre genaamd hiphop. Een avond gevuld met good vibes, goeie sounds en harde 808's die je kennis laten maken met iets wat je niet gewend bent. Met Bokoedro, Kruzer, Klokpack6, June Daisy en fresh sounds door Leon en Boris.

Dit programma is samengesteld door Yosepha Bruinhart van Milk Made, de jongerenafdeling van de Melkweg. Lees meer op melkweg.nl/milkmade.

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door Fonds21 en het Cultuurfonds.

Bokoedro staat bekend om zijn Intergalactische trap met harde 808s en sounds die je meenemen naar een reis in space.

June Daisy creeert een unieke mix R&B, trap en hiphop. Moeiteloos smelt ze haar engelachtige vocals samen met harde door R&B en trap geïnspireerde beats.
 

Kruzer combineert zijn muziek met zijn Somalische roots, maar  verrast je tegelijkertijd met bekende 808s, trap beats en een flow die hem onmiskenbaar maken.

Het Utrechtse collectief KLOKPACK6IX blaast je weg met met mix van unieke aesthetics, een vleugje hiphop en trap, omwikkeld in een jasje van hyperpop. Wees klaar om te dansen en springen met deze vrolijke, maar ritmische act.

Leon en Boris zullen de avond vullen met frisse Hiphop, Trap, Plugnb en Jersey.