• Film

Legowelt: Ambient Trip Commander (2022) - Live Score

Amsterdam Dance Event

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11 voorverkoop
  • € 0 Cineville gratis
  • € 11 deurverkoop
  • Geldig voor Cineville Meer info
  • Gratis voor jaarleden

Het Cinevilleticket is alleen geldig in combinatie met de Cinevillepas. Na je bestelling ontvang je geen ticket of barcode maar een bevestiging. Je ontvangt je kaartje na het scannen van de Cinevillepas aan de kassa bij aankomst in de Melkweg. Please note: the Cineville ticket is only valid when combined with the Cineville pass. After ordering you will not receive a ticket or barcode, but a confirmation. You will receive your ticket after scanning the Cineville pass upon arrival.

19:30 zaal open 20:00 start programma 21:30 einde programma

Ambient Trip Commander is de eerste speelfilm gemaakt door electrolegende Danny Wolfers alias Legowelt. De animatie, waarin de schilderijen van Wolfers tot leven komen, is met de hand getekend, frame voor frame, met behulp van levendige aquarellen. Het is het resultaat van een lang proces dat 14 maanden in beslag nam. De originele soundtrack is gemaakt door Wolfers zelf, die hij deze avond live uit zal voeren.

Ambient Trip Commander vertelt het verhaal van Samantha Tapfersten, een geeky jonge vrouw die een nogal saai leven leidt in een middelgrote Europese stad. Ze heeft een alledaagse baan bij een synthesizerwinkel en brengt haar eenzame avonden door met het spelen van RPG-games. Op een dag ontvangt ze een cryptische e-mail van een hackersgroep die haar uitnodigt in Lonetal, een afgelegen dorp ergens diep in de Alpen. Wanneer ze naar Lonetal afreist worden de dingen steeds sinisterder en begint zich een groots mysterie te ontvouwen.