Less Than Jake

Less Than Jake

OZ

Prijs € 23*

Tickets

Dit is het verplaatste programma van 15 oktober 2020, dat eerder al verplaatst werd naar 14 oktober 2021. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kan dit programma op deze datum ook geen doorgang vinden, en wordt het nu verplaatst naar 13 oktober 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Less Than Jake

Support: The Suicide Machines

Less Than Jake uit Florida heeft eigenlijk geen nadere toelichting meer nodig! De band maakt overheerlijke punk met een dikke laag ska. Wat begon in 1992 als een heavy metal band werd na het toevoegen van een altsax en trombone al snel een skapunk band die al jaren zalen over de hele wereld op zijn kop zet. Less Than Jake heeft met nummers als 'All My Best Friends Are Metalheads' legendarische ska-hits op haar naam staan. Need us say more?!

Support komt deze avond van The Suicide Machines, deze power-punk legende komt na 15 jaar met een nieuw album getiteld Revolution Spring en ziet op 27 maart 2020 het daglicht dankzij Fat Wreck Chords. De plaat is geproduceerd door Roger Lima van Less Than Jake en is geheel volgens traditie een combinatie van hardcore, ska en straight-up punk voortzetten.

De Suicide Machines ontpopte zich in 1991 in Detroit en werd in 2006 opgeheven sindsdien speelde ze af en toe reünieshows.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt