• Concert

Matt Maltese

Touring Just To Tour 2024

Max

  • Prijs:
  • € 18,40 Regular
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Iedereen is op zoek naar geluk - en hoewel het misschien onmogelijk te vinden is, komt Matt Maltese steeds dichterbij. Voor zijn vierde album liet de muzikant zichzelf eindelijk terugkijken naar het verleden om vooruit te kunnen kijken. In 'Driving Just To Drive' reflecteert Maltese op zijn meest vrije manier over het gevoel van plaats, de betekenis van waar je bent opgegroeid en het geheim om gewoon van het moment te kunnen genieten. Albumcycli hebben lang zijn leven bepaald - de groei van de 25-jarige kan samen met zijn muziek in kaart worden gebracht, en het is pas met deze plaat dat de jongeman vrede vindt tussen verleden en heden, en langzaam beter zichzelf wordt.

Op deze plaat toont Maltese zich nog meer opengesteld en gesetteld: hij omarmt nieuwe geluiden, maar keert terug naar de meest organische versie van zichzelf die hij kent. Hij heeft altijd al een manier willen vinden om mensen aan het lachen te maken, maar vindt hier manieren om te charmeren terwijl hij enigszins op zijn hoede is. Het resultaat is iets bitterzoets en diep, authentiek emotioneel.  

Dit weelderige, bijna filmische geluid is ook te danken aan het feit dat Maltese voor het eerst sinds lange tijd met een producer werkt en voor het eerst met Josh. Het was pas na het gedijen in een songwriting ruimte, het samenwerken met Joy Crookes, Celeste, Etta Marcus en meer, dat de Maltees beter besefte hoe hij voor zichzelf wilde schrijven.

Op 27 februari verwelkomen we de Brits-Canadese singer-songwriter terug op ons podium, waar hij onze grootste Max-zaal zal bespelen!