• Concert

Matt Maltese

Touring Just To Tour 2024

support: Holly Macve

MAX

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 18,40 Regular
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:00 Doors 20:00 Holly Macve 21:00 Matt Maltese

Iedereen is op zoek naar geluk - en hoewel het misschien onmogelijk te vinden is, komt Matt Maltese steeds dichterbij. Voor zijn vierde album liet de muzikant zichzelf eindelijk terugkijken naar het verleden om vooruit te kunnen kijken. In 'Driving Just To Drive' reflecteert Maltese op zijn meest vrije manier over het gevoel van plaats, de betekenis van waar je bent opgegroeid en het geheim om gewoon van het moment te kunnen genieten. Albumcycli hebben lang zijn leven bepaald - de groei van de 25-jarige kan samen met zijn muziek in kaart worden gebracht, en het is pas met deze plaat dat de jongeman vrede vindt tussen verleden en heden, en langzaam beter zichzelf wordt.

Op 27 februari verwelkomen we de Brits-Canadese singer-songwriter terug op ons podium, waar hij onze grootste Max-zaal zal bespelen!

Support: Holly Macve
Voorafgaand aan de show van Matt Maltese zie je de Ierse muzikante Holly Macve, die de Max komt opwarmen met adembenemende alt-country.

Holly Macve is supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.