• Concert

MELV!EE presents: All Out

JAH & OYKIE LIVE

UP

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 12,50
  • Gratis voor jaarleden

Dit concert is helaas afgelast vanwege onvoorziene omstandigheden. Het bedrag van aangeschafte tickets en lidmaatschappen wordt automatisch teruggestort.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

In de schijnwerpers staan en je muzikale visie delen met een live publiek is een droom voor veel jonge artiesten. Helaas hebben sommige van de meest getalenteerde namen in de muziekwereld deze kans nog niet vaak gehad, ondanks hun indrukwekkende streamingcijfers op platforms zoals Spotify en YouTube.

MELV!EE presenteert: All Out, een exclusieve showcase-avond waarop jonge, opkomende artiesten eindelijk hun talent op ons podium kunnen laten schitteren.

Dit programma is samengesteld door Melvie Azezo van Milk Made, de jongerenafdeling van de Melkweg. Lees meer op melkweg.nl/milkmade.
Dit programma wordt mogelijk gemaakt door Fonds21 en het Cultuurfonds.

OYKIE

Oykie bracht een groot deel van zijn jeugd in het buitenland door, maar keerde op 17-jarige leeftijd terug naar Nederland om zijn droom als artiest na te jagen. Muziek is zijn ultieme passie en levensroeping, en hij is vastbesloten om hier volledig voor te gaan. Dagelijks brengt hij vele uren door in de studio, waar hij experimenteert met diverse muzikale stijlen en flows. Opmerkelijk is dat Oykie zijn catalogus ook een hit bevat, genaamd "Geluk," met meer dan 2 miljoen streams, dit alles op eigen kracht, zonder enige platenmaatschappijen of PR-ondersteuning.

JAH

JAH maakt al een tijdje muziek, maar sinds kort brengt hij zijn eigen werk uit. Zo heeft hij zijn eerste track genaamd 'Certified Kid' in februari 2023 uitgebracht, en tot zijn verbazing werd het goed ontvangen. Zo mocht hij na een week al op de Spotify playlist cover van De Jeugd staan. Onlangs is JAH getekend bij Noah's Ark, waar hij zichzelf nog beter heeft kunnen ontwikkelen in de nieuwe, verfrissende sound die hij wil introduceren in de muziekindustrie en in de artiest die hij wil zijn. JAH beschrijft zijn sound als een positieve realiteit in een drill-jasje. Hij probeert met deze sound bewustzijn te creëren en een verfrissend geluid in Nederland te brengen, wat hem zal onderscheiden van andere opkomende artiesten. Blijf JAH in de gaten houden, want hij is nog niet klaar om de scene te verrassen.