• Concert

An evening with Mt. Joy

MAX

  • Prijs:
  • € 18,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Indierock groep Mt. Joy werd gevormd in 2016 door middelbare schoolvrienden Matt Quinn en Sam Cooper die beide verhuisden van Philadelphia naar LA. Ze brachten hun eerste single, 'Astrovan', uit met de hulp van bassist Michael Byrnes die ze leerden kennen via Craiglist. Na het succes van hun eerste single breidde de band zich uit naar vijf leden en lanceerden ze in 2018 hun debuutalbum, ook genaamd 'Mt. Joy'. In de afgelopen jaren heeft het kwintet grote festivals mogen betreden zoals Lollapalooza en Austin City Limits, en hebben ze getourd met onder ander The Lumineers en Rainbow Kitten Surprise. 

Hun laatste album, 'Orange Blood', was geschreven toen Matt en Sam tijdens de lockdown in de woestijn verbleven. 'Orange' verwijst naar de zon die centraal staat in de woestijn, en de meer duistere sound van het album verwijst naar de moeilijke periode rondom de lockdown. Afgelopen jaar heeft Mt. Joy een aantal singles uitgebracht waarbij ze samen werkten met Richy Mitch & The Coal Miners en Julia Pratt. Verwelkom de Amerikaanse band tijdens hun debuutshow in de Melkweg!