• Concert

Palaye Royale

Support: Yonaka / Starbenders

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 25,30
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Zaal Open 19:30 Starbenders 20:15 Yonaka 21:30 Palaye Royale

Het concert van Palaye Royale in Melkweg is uitverkocht! Geen ticket kunnen scoren? Er zijn nog tickets voor het concert in Paradiso op 1 februari.

Na hun show op Lowlands brengt Palaye Royale hun Rock ’n Roll Circus naar onze Max! Het drietal haalde met hun mix van brit-pop, glam rock en art-punk al een half miljard streams binnen met hits als 'Get Higher'  en het dit jaar uitgebrachte ‘Broken’.

Na touren met acts als Yungblud, staat deze tour in het teken van de vierde plaat ‘Fever Dream’ dat op 28 oktober 2022 uitkomt! Het album komt voort uit een broodnodige pauze in de chaos, waarmee ze terugkeerden naar hun roots en het grootste deel van het album op piano componeerde. Op titeltrack ‘Fever Dream’ krijgen we al een voorproefje van de nieuwste plaat. 

Special Guest: Yonaka

Het Engelse kwartet Yonaka opent deze avond. Met zware riffs, melodieuze hooks brengt de band een energie die je misschien doet denk aan bands als Yeah Yeah Yeahs en Royal Blood.