• Concert

Plàsi & Axel Flóvent

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 16,10
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 17 februari 2021 naar 10 februari 2022 en wordt nu verplaatst naar 16 september 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

20:00 zaal open 21:00 Plàsi & Axel Flóvent

Twee van Scandinavië's beste indie-folk artiesten bundelen de krachten en touren samen een exclusieve headline tour door Europa. Plàsi en Axel Flóvent tekenden samen bij label Nettwerk en vonden elkaar snel in hun creativiteit en synergie. Samen gingen ze op zoek naar iets groters, en met succes: de twee zangers nemen beide bands mee als entourage voor deze hele fijne double bill in de Upstairs! 

LIVEUROPE
De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.