• Concert

Plini

support: Jakub Zytecki / Jack Gardiner & Owane

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Doors 20:00 Jack Gardener & Owane 20:45 Jakub Zytecki 22:00 Plini

Plini is een onafhankelijke solo artiest uit Sydney, Australië. Hij componeert, speelt gitaar, neemt op, produceert en beheert zijn unieke soort instrumentale progressieve rock, allemaal vanuit een zijn eigen slaapkamer studio.

Zijn veelgeprezen debuutalbum ‘Handmade Cities’ werd verkozen tot #5 in Guitar World Magazine's “20 best guitar albums of the decade,”, en beschreven door de enige echte Steve Vai (!) als “een van de mooiste, vooruitstrevende, melodieuze, ritmische en harmonisch diepe, evolutie van rock/metal instrumentale gitaar platen die ik ooit heb gehoord.” Kort gezegd zegt Vai: ‘‘Plini is de toekomst van gitaarmuziek.’

De afgelopen jaren heeft Plini getourd met bands als Animals as Leaders, TesseracT, Intervals en Periphery, waarmee hij in 2019 ook al op het podium van Melkweg stond.

De avond wordt geopend door de progressieve rock gitarist Jakub Zytecki en Jack Gardiner & Owane.

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.