• Concert

Popcontact

Finding the team to build your brand

Someone, Erik Reino, Vayy en Send Me Flowers

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  Dit event is gratis te bezoeken.

  19:00 zaal open 19:30 aanvang

  Popcontact is er voor iedereen in en rond de muziekindustrie. Een gratis avond met paneldiscussies en muziek, georganiseerd door de masterstudenten van de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Op dinsdagavond 14 maart zijn we terug met een gloednieuwe editie. 

  Het thema van dit jaar staat volledig in het teken van het opbouwen van je eigen merk in het muzieklandschap, waarover je alles kunt vragen aan professionals in de paneldiscussies. Waar moet je beginnen en naar wie moet je zoeken? Wat zijn de verschillende rollen en hun belangen? Hoe financier je je team? Etcetera.

  Panelleden: Philine van den Hul, Nikolai Serda & Babs.

  Met optredens van:

  Someone
  Componist, muzikant, beeldend kunstenaar Tessa Rose Jackson laat als Someone muziek en kunst samen smelten waar mogelijk. Haar album "Orbit II" gaat over de maatschappij en het omgaan met de wereld waarin we nu leven. nu, met een vleugje existentiële bezorgdheid over de toekomst. Liedjes die recent ontstonden zijn intiemer, filmisch en zachter, en verwant met een futuristische Joni Mitchell.

  Erik Reino
  Met zijn veelzijdige stem maakt Erik Reino energieke en kleurrijke synthpop en rock, en vertelt hij je zijn verhalen en hartzeer. Geïnspireerd door artiesten als Beck, U2 en David Bowie, combineert hij zijn sterke verhaal en compacte maar goed doordachte songwriting met zeer zoete synthesizers en melodieën die blijven hangen.

  Vayy
  De Zwitsers-Amerikaanse singer-songwriter Vayy staat met één voet in de jazz en met de andere in songwriting met filmische achtergronden. Haar samenwerking met gevestigd co-artiest en producer, Mawk Phoenix, heeft geleid tot intrigerende songs die al te horen waren in series en op televisie over de hele wereld. Met een achtergrond in dans, creëren Vayys live optredens een wereld van spookachtige schoonheid waar introspectieve muziek, betoverende beweging en lichtgevende visuals samenkomen.

  Send Me Flowers
  Hedendaags romanticus Iris van Dijk vroeg haar beste vrienden mee te werken aan een nieuw muzikaal project met veel ruimte voor visuele ontwikkeling, een lang vergeten liefde van haar. Laat je meeslepen door authentieke indiefolkliedjes met een plagerige donkere kant, die hand in hand gaan met speelse maar eerlijke teksten. Voor iedereen die houdt van Kate Bush, Phoebe Bridgers en Aldous Harding.