• Concert

Popcontact

Kickstart your international career

NEWT, Keenan Mundane, Liam Pek en Sachee

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  Dit event is gratis te bezoeken.

  19:00 zaal open 19:30 aanvang

  Popcontact is voor iedereen in en rond de muziekindustrie. Een gratis toegankelijke avond met panelgesprekken en muziek, georganiseerd door de masterstudenten van de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam.

  Wat kun je verwachten:  

  Een interessante paneltalk verspreid over de avond, afgewisseld door acts en bands verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam. Deze keer gaan we het hebben over hoe je je muziek Nederland uit krijgt. Een zeer populair thema onder jonge muzikanten, zeker nu het weer mogelijk is.  

  Line-up: Keenan Mundane, Liam Pek, NEWT & Sachee

  NEWT
  NEWT is een gloednieuw project van schrijver, zanger en multi-instrumentalist Bob Hoving. Laat je meeslepen door energieke beats met invloeden uit indie, hiphop en experimentele pop. Zijn liedjes gaan over zelfontdekking en observaties vanuit NEWT's perspectief.

  Keenan Mundane
  De underground producer/rapper Keenan Mundane combineert harde gritty beats met gepitchte vocalen, en lofi soul doordrenkte instrumentals met zeer persoonlijke teksten.

  Liam Pek
  Liam Pek neemt het publiek mee van genre naar genre met een veelzijdig maar samenhangend repertoire. Hij zweeft door glimpen van Blues, Latin, 70's pop en jazz om eindeloze creativiteit in zijn songwriting en performance vast te stellen. Humoristische citaten, dwingende ritmes, trippy gitaren en pakkende melodieën gecombineerd met een vrijgevochten band zorgen voor een aanstekelijke levenslust. Of je nu de hele nacht wilt dansen of wegzweven in de humoristische en ontroerende verhalen van de teksten, het is er allemaal en het zal je niet teleurstellen.

  Sachee
  Deze samenkomst van briljante geesten met uitstekende vibes, gevormd door een groep van 9 vrienden met een passie om epische en energieke muziek te maken. Ze putten uit de roots van hip hop, r&b, funk en rock, ongeacht je muzikale smaak zal Sachee je voeten laten bewegen en je ziel laten schudden.

  Popcontact #10 Kickstart je internationale carrière