• Concert

PSYCHO

Jazz and Jamm Reggae

+ Suprise act from Jamaica / DJ Ras Tariq

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 40,25 early bird
  • € 44,85 regulier
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit concert is helaas afgelast vanwege productionele redenen. Het bedrag van de aangeschafte tickets en eventuele lidmaatschappen wordt automatisch teruggestort.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Als iemand in een groep roept: 'siksigollu', zal een andere zeker antwoorden: 'aitispunpepre'. Dit naar analogie van de hit 'Sixi Golloe 8 Spoeng Pepre' van Psycho, die op dit moment de Surinaamse dancehall-scene beheerst. Geboren als Gerbon Pluman, heeft Psycho zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een imponerende artiest, die niet meer weg te denken is uit de Surinaamse muziekscene. Samen met zijn band SMFL (Suriname Music For Life), weet hij elk feestje of evenement te veranderen in een uitzinnige hete massa. En dat is Psycho van plan te doen met zijn Nederlandse fans wanneer hij in mei 2022 naar de Melkeg komt!

De razend populaire artiest heeft ondanks zijn succes nog nooit in Europa opgetreden en is erop gebrand zijn Europese fans te tonen dat ook live hij een must is. Psycho en zijn band begonnen ongeveer vijf jaar terug aan de weg te timmeren. Het eerste nummer dat werd uitgebracht is “No Mie”, gezongen door Psycho en I&I. Nadien scoorde de band een hit met “Na wiab a dek”. Later kwamen andere klappers zoals ‘Siksigullu, aitispunpepre’, ‘Hoofd Heet’ en ‘Joe Probleem’. De grote doorbraak was echter in 2019 toen Psycho zijn album: “Succes” lanceerde, waarin hij zijn levenslessen deelt met zijn fans. Het album kwam ut op het Surinaams streaming platform: “Trackdrip” en in minder dan een week was Psycho meer dan 10.000 keer beluisterd. In een maand haalde het 1 miljoen streams en ondertussen is ‘Succes’ al meer dan 4 miljoen keer beluisterd. Dit maakt Psycho tot Suriname’s meest beluisterde artiest. Enkele hits voortkomende uit dit album zijn: ‘ShankuShaku’, ‘Wat is je naam’, ‘Life’ en ‘Largon’. Als gevolg zijn succes heeft Psycho sinds 2017 al diverse awards gewonnen. Het is dan ook niet vreemd, dat zijn fans niet alleen in Suriname te vinden zijn, maar zeker ook in Nederland!