Concert

Punk Rock Factory

OZ

  • Prijs:
  • € 55,20 VIP Ticket
  • € 20,70
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Voor dit concert zijn VIP-pakketten beschikbaar. Een VIP-ticket bestaat uit: - Toegang tot de show; - Early entry; - Foto met de band; - VIP-laminaat/lanyard; - Gesigneerde poster. De VIP-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Hoe Disney-klassieker ‘Let it Go’ of de ‘Pokémon Theme’ song klinken als punkrock nummers? Dan moet je bij Punk Rock Factory zijn!

Krachtige punkrock-krachtpatsers Punk Rock Factory staan bekend om hun speciale punk covers. Sinds de release van hun eerste album in 2019 heeft Punk Rock Factory online een enorme fanbase opgebouwd. Ook festivals als Slam Dunk en Download werden getrakteerd op het diverse repertoire van de band. En de covers maken ze niet altijd alleen! De band werkte al samen met grote namen uit de muziek , waaronder Jessica Darrow (Encanto), Jaret Reddick (Bowling For Soup), Jeff Stinco (Simple Plan), Spencer Charnas (Ice Nine Kills), Adrian Estrella (Zebrahead) en nog veel meer. 

Nu gewapend met hun zesde studioalbum 'It's Just a Stage We're Going Through', een punkrock-eerbetoon aan podium en scherm dat op 31 maart uitkwam, is de band klaar om te bewijzen dat  PRF veel meer is dan alleen een coverband.