• Concert

RADAR: Politie Warnsveld / Olaf Putker & the Scenic Sound

UP

  • Prijs:
  • € 10,35
  • Gratis voor jaarleden

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Bij Melkweg RADAR ontdek je de nieuwste Nederlandse acts van het moment, live vanuit de UP! Op vrijdag 6 september ontvangen we Politie Warnsveld en Olaf Putker & the Scenic Sound!

Olaf Putker & the Scenic Sound

Hand in hand met The Scenic Sound leidt Olaf Putker je een ‘Scenic Wonderland’ in met muziek die rusteloos balanceert op de grens van americana en indierock. Muzikale inspiratie komt van acts als Wilco, Elliott Smith, dEUS, Counting Crows en JOHAN.Waar Olaf in zijn teksten graag wikt en weegt, laat The Scenic Sound (bestaande uit hometown friends Nathan Becker, Len Harmsen en Boaz Kuizenga) de twijfels voor wat ze zijn en floreren de songs als nooit tevoren. Hierdoor kan de muziek worden gevierd zoals het viertal dat het best kan: met energieke en brutale liveshows waar de vriendschap vanaf spat. De band speelde eerder in uitverkochte zalen van Paradiso, Hedon, Rotown en Doornroosje, bracht tot nu toe twee singles uit die werden gevierd door onder andere KINK Radio, 3voor12Gelderland,

Politie Warnsveld

is niet voor de zwakhartigen. Geef jezelf de kans om door je as te klappen op onze ontembare energie. Met enge tunes, rake teksten maar vooral een stevige dosis dopamine, pakken we je bij de hand op weg naar de wondere wereld van Pret-Ska! Zet je schrap, want het is een tsunami van genot, een paardenmiddel waardoor je schuimbekkend het daglicht ooit weer hoopt te zien.